Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Idræt på tværs
Holdtræning
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Multisport
Senioridræt
Galleri
SPONSORER


Klasseforskel i sikker U14 drenge sejr over Langå HK

22.01.2016

Ravnstrups U14 drenge er kommet godt fra land efter jul. Drengene rykkede efter jul ned i C rækken, hvor det indtil videre er blevet til 2 sejre ud af 2 mulige. Torsdag aften var der lagt op til en kamp, hvor U14 drengene igen kunne indtage første pladsen efter SIK havde lånt den i en kort periode grundet en bedre målscore.

Fra kampens start viste det sig, at drengene både fysisk og teknisk var flere niveauer over Langå, hvilket resulterede i en føring på 3 mål efter blot halvandet minut. 1.halveg forløb sig sådan, at det blot var et spørgsmål om, hvor stor sejrsmarginalen egentlig skulle blive, da kampen reelt var afgjort midt i 1.halveg. Især en velspillende Dines Høyer og en godt skydende Oliver Kjaerulff var årsagen til, at vi udbyggede vores føring til 14-6, som blev resultatet for 1.halveg. I halvegen snakkede vi om, at vi ikke måtte gå ned i tempo, og vi skulle prøve at få stregspilet mere med.
2.halveg forløb lidt på samme måde som i 1.halveg, hvor der stod Ravnstrup KFUM på det meste. Sebastian Thorup på mål, og et rigtigt stærkt forsvar gjorde det endnu sværere for Langå at minimere nederlaget. Der gik hele 13 minutter før, at Langå kom på tavlen i 2.halveg. Samtidigt med dette var der stadigvæk flotte takter at se i vores angrebsspil, hvor Rasmus Thiel med 2 super mål fik sat sig præg på denne 2.halveg. U14 drengene fortsatte halvegen igennem med at vise flot og velovervejet angrebsspil, hvilket i sidste ende gjorde, at stillingen og slutresultatet kom til at lyde på en 25-10 sejr til hjemmeholdet fra Hald-Ege Ravnstrup KFUM.

Ravnstrups målscorere: Oliver Kjaerulff 7 (1), Dines Høyer 5, Mathias Mikkelsen 4, Nikolai Jakobsen 3, Rasmus Thiel 2, Andy Moretti 2, Frederik Mangor 1 (1), Alfred Overgaard 1.

21.01.2016 Kl.21.48 af Nicolai Mikkelsen



Nyhedsarkiv
Generalforsamling 2023
Hald Ege-Ravnstrup KFUM afholder generalforsamling tirsdag den 18. april 2023 kl....
Senior gymnastik - Tilmelding til nyt hold 2023/2024 er åben.
Her kan du nemt tilmelde dig senior gymnastik onsdag fra kl. 10.00 - 11.00 i Hald...
Badminton bliver til multisport
Fredagens børnebadminton bliver fremover til aktiviteten multisport med fokus på...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT