Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Floorball
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U-18 Pige 2. Division: Endelig point

30.01.2013

Hald Ege-Ravnstrup KFUM – VRH HK 91 Vinderup: 23-23

Målscorer:

Sabrine Berner: 8

Nina Klausen: 7 (3)

Lærke G. Jørgensen: 2

Linea Lund: 2

Stine Harbo: 2

Ida Valentin: 1

Julie Mørup Christensen: 1

 

Endelig kom der point på tavlen. Efter en dårlig indsats i Rækker Mølle, og en god mod VIF Mors, stod der stadig 0 point ud for Hald Ege-Ravnstrup KFUM. Det blev der så lavet om på i dagens kamp mod Vinderup.

Det var Vinderup der kom bedst fra start. Vi startede nervøst, og valgte de forkerte løsninger. Vores forsvar var på hælene, og vi var ikke opmærksomme på aftalerne omkring opdækning af Vinderups center og venstre back. Vinderups bærende kræfter. Vi kommer hurtigt bagud 0-3. Heldigvis får vi scoret. Og kommer i gang. Men Vinderup er hele tiden i teten, og vi halter efter med 3-4 mål. Vi har Mette og Line siddende ude med skader, og har derfor kun 2 udskiftere på bænken – det gør det ikke nemmere. Så de spillere som ikke rammer niveauet, må hive sig selv op. Men det bliver kun værre, og da Susanne Døssing ankommer til hallen 4 minutter før halvleg, står der 6-12 (siger hun). Vi holder Vinderup fra yderligere scoringer, og reducerer til halvlegs resultat 7-12

I halvleg får vi flyttet fokus ind på Vinderups bærende spillere, og får aftalt nogle ændringer i forsvaret.

Det virker. Vi ændrer til et andet forsvars system (der er jo ikke nogen grund til at fortælle vores modstandere hvilket). Vinderup bliver forvirret, og har ikke rigtigt løsningerne til at trænge igennem. Samtidig melder pigerne sig ind i angrebet, og der kommer et rigtigt godt flow i spillet. Det giver masser af plads til bl.a. Sabrine, som går igennem mange gange med held. Vores opdækning skaber også en del kontra spil. Her lykkes vi lige pludselig, og Stine melder sig ind i kampen, og scorer på et flot kontra raid. Hun beslutter sig så for, at hun ligeså godt kan smide en ind fra fløjen også, når nu hun var blevet varm. Vinderup laver næsten ligeså mange mål i anden halvleg, som i første, men det er alligevel i forsvaret at vi kommer tilbage. På den måde får vi skabt mange flere chancer for os selv, og kan således lave 16 mål i anden halvleg.

Afslutningen bliver meget intens. 2 gange er vi oppe på lige, og 2 gange fører vi. Med kun ca 40 sekunder igen, scorer Sabrine, og bringer os på 23-22. Nu skal der virkelig arbejdes hård i forsvaret, så vi kan afholde Vinderup fra at score. Men desværre – 15 sekunder før tid, kommer højre back igennem til en afslutning, som desværre passerer Thea i målet. Vi giver hurtigt bolden op, men en halv skidt aflevering frem mod Julie, som har været på banen samtlige 60 minutter, smutter fra hende, og det hele ender 23-23. Vel egentligt fortjent, når man ser på en fantastisk anden halvleg - SUPER godt kommet igen af pigerne. Det må siges at være høj moral.

Næste kamp er mod Bjerringbro. Vi glæder os til at se alle vores trofaste tilskuere og alle dem der skulle have fået lyst til at se topunderholdning fra pigernes 2. Division igen på Torsdag J

 

Torsdag den 31. januar kl. 19:15

Hald Ege-Ravnstrup KFUM – Bjerringbro FH

I Hald Ege Hallen Nyhedsarkiv
Håndboldsæsonen er under planlægning
Den kommende håndboldsæson er under fuld planlægning og de nye træningstider og trænere er...
KFUMs venner generalforsamling mandag den 22. juni kl. 18.30
KFUMs venner indkalder til Generalforsamling mandag den 22. juni 2020 kl. 18.30 Dagsorden: 1....
Nu må den indendørs idræt åbne
Nu må indendørs idræts- og foreningsliv endelig genåbne. Fra i dag mandag den 8....
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT