Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Floorball
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U16 drenge Kreds CUP vindere efter nervepirrende finale

13.03.2013

Hald Ege-Ravnstrup´s U-16 drenge spillede lørdag finale i kreds cup456, der er en pokal turnering på tværs af de 3 kredse. Drengene havde på vejen mod finalen vist flot pokal håndbold og havde fuldt fortjent spillet sig frem til den afgørende kamp.
Holdet havde undervejs siddet over 2 gange, samt mødt Them GF, Sikeborg UH og Team Horsens i turneringen. I finalen lørdag ventede så Nørredjurs HK.
Drengene fra KFUM kom nervøst fra start og kom hurtigt bagud med 1-4 og 2-5 mod et velspillede Nørredjurs mandskab, men lidt efter lidt kom forsvarsspillet i gang og ved pausen var holdet bagud 10-11. Anden halveg blev også meget tæt, KFUM var med 6 minutter igen foran med 19-16, men et par fejl kostede dyrt, og kampen blev helt lige igen og den ordinære kamp sluttede 21-21. Derfor skulle der omkamp til og her fortsatte den intense og meget lige kamp. Holdene skiftedes til at føre med 1 enkelt pind og de første 2x5 sluttede 24-24. Drengene var nu ved at være godt slidte og i en fyldt hal i Kristup var stemningen helt oppe at køre. I den anden omkamp kom KFUM skidt fra start og Nørredjurs bragte sig foran 24-26,
men en sidste sekunds scoring fra højre fløj sendte stillingen på 25-26 inden de sidste 5 minutter. Spændingen var nu på højdepunktet og presset på spillerne enormt, der var nu ikke plads til flere fejl. De sidste 5 minutter var enormt nervepirrende og med 30 sekunder igen kom KFUM foran 27-26 og skulle nu bare holde modstanderne væk. Kampen sluttede med et direkte frikast til Nørredjurs, skuddet gik forbi og jublen kunne bryde ud og sejrsdansen gå i gang.
 

” Vi spiller en fornuftig kamp, hvor vi lykkedes med vores taktiske ting langt hen af vejen. Vi tager en del chancer og rykker lidt rundt på pladserne og det gav pote. Jeg synes vi viste at vi har en bred trup og jeg tror det er afgørende, for at vi vinder, at vi tør skifte mere ud end modstanderne. Jeg vil gerne rose holdet for en super præstation, spillerne løste deres opgaver til fulde og de holdt hovedet koldt da det skal afgøres. Jeg vil gerne fremhæve forsvarsspillet og en velspillende keeper, som lukker helt af til sidst i kampen og ikke mindst at vi spiller som et team og holder gejsten. Jeg er stolt af drengene og de har fortjent at stå med pokalen”, sagde KFUM træner Jesper Nørgaard efter kampen.

Hald Ege-Ravnstrup KFUM – Nørredjurs HK 27-26

Målscorere for Hald Ege-Ravnstrup KFUM.

Frederik Lange 9 mål
Magnus Kronborg 8 mål
Morten Strand 3 mål
Emil Jørgensen 3 mål
Oliver Pedersen 2 mål
Tobias Zingenberg 2 mål

Se billeder fra den spændende finale i galleriet.Nyhedsarkiv
Håndboldsæsonen er under planlægning
Den kommende håndboldsæson er under fuld planlægning og de nye træningstider og trænere er...
KFUMs venner generalforsamling mandag den 22. juni kl. 18.30
KFUMs venner indkalder til Generalforsamling mandag den 22. juni 2020 kl. 18.30 Dagsorden: 1....
Nu må den indendørs idræt åbne
Nu må indendørs idræts- og foreningsliv endelig genåbne. Fra i dag mandag den 8....
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT