Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Idræt på tværs
Holdtræning
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Multisport
Senioridræt
Galleri
SPONSORER


Vi søger hjælpere til et nyt Mountainbikeløb den 1. juni 2013 i Hald Ege.

30.04.2013

MTB løbet afholdes for første gang i Hald Ege, og du kan læse mere om det her på siden. Formålet med løbet er dels og få startet og etableret en MTB kultur i Hald Ege og omegn og ikke mindst i foreningen, hvor man med gensidig respekt for hinanden og alle, finder et leje hvor alle kan drage nytte af naturen i området.

Dernæst at få skabt lidt liv i byen, samle midler ind til foreningens øvrige aktiviteter, og ikke mindst samle midler til Hospitals Klovnene.
Foreningen skal bruge nogle hjælpere på dagen til nogle få men nemme opgaver, heraf vejvisere, tidtagning, væskedepot, kaffe/kage salg, eftertilmeldinger/udlevering af startnr., samt nogle praktisk hænder på dagen. Hjælperne vi søger er primært voksne/forældre mv. og man skal være fyldt 16 år.
Hvis du har tid og lyst, samt mulighed for at afsætte 1-5 timer den første lørdag i juni i tidsrummet 09.30 – 15.00, til en ny og sjov oplevelse, hvor du er med til at støtte flere gode sager, så send en mail til t.t.t.t@adslhome.dk inden tirsdag den 7. maj kl. 12.00. Foreningen sørger for forplejning på dagen.
PS: Hvis du skulle være bekendt med at der i dit netværk er nogle der vil være med til at støtte løbet med eks. sponsorpræmier til lodtrækning, eller som spurtpræmier. Så giv venligst besked videre.
 


Nyhedsarkiv
Generalforsamling 2024
Hald Ege-Ravnstrup KFUM afholder generalforsamling onsdag den 17. april 2024 kl....
Generalforsamling 2023
Hald Ege-Ravnstrup KFUM afholder generalforsamling tirsdag den 18. april 2023 kl....
Senior gymnastik - Tilmelding til nyt hold 2023/2024 er åben.
Her kan du nemt tilmelde dig senior gymnastik onsdag fra kl. 10.00 - 11.00 i Hald...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT